Orang Dah Tak Nak Kenapa Nak Paksa!

Thursday, March 22, 2012

Assalamualaikum semua.

Hari ini dalam sejarah. Sejarah apa aku tak pasti. Apa yang aku nak tegaskan kat entri kali ni, ORANG DAH TAK NAK KENAPA NAK PAKSA ataupun DIA DAH TAK NAK KENAPA NAK TERHEGEH-HEGEH KAT DIA LAGI. Lebih kurang macam tu lah. Biasanya kalau kita tengok kat drama-drama tak kisahlah drama apa melayu ke, indonesia ke, korea ke..Kalau yang jadi orang kedua tu mesti kesian. Dan peliknya aku kalau apa-apa drama, aku mesti tertarik dekat hero kedua dia. Sebab aku tahu ramai yang berebut-rebut nak hero first. Kesian hero yang kedua tak ada sapa nak. I just mentioned kalau hero kedua dia hensem. Aku ulang kalau hensem. Haha. 

Back to our topic, kebanyakan drama kalau cinta ditolak mesti macam frustated, dendam, main bomoh, nak bunuh diri bagai kan. Aku serious tak paham. Ya memang HE'S THE ONE I LOVE MOST ataupun AKU TAK BOLEH HIDUP TANPA DIA. Just back to reality, bukannya hidup korang akan berakhir. Memang akan berakhir if you go to on top of KLCC and terjun. Memang mati katak lah aku cakap kat korang. Mati sia-sia. Memang neraka lah tempat korang. Minta-minta dijauhkan. Jangan you all buat tau. *ayat gediks. Kesian mak bapak korang yang mengandungkan dan besarkan korang. Please think about them.


Tengok gambar di atas macam nak bom je pasangan kat gambar ni lagi-lagi kalau orang yang kita suka tu ada kat atas. Haha. Jangan tak pepasal kena tangkap nanti.Memang lah sedih. Tengok orang-orang lain yang bercinta hidup bahagia satu Malaysia tapi korang kenalah belajar terima hakikat. It may take some time untuk recover balik perasaan korang tapi percayalah Allah dah tentukan dengan siapa korang akan bersama. Maybe lebih baik. Who knows. 


Kepada yang playgirl dan playboy sila berhenti memainkan perasaan orang lain otherwise takut nanti korang yang dipermainkan pulak. Nangis tak berlagu kau Roy. Biasanya Roy ni nama player tu yang aku dok letak nama depa. Don't say you love them unless you are really mean it because they might do something crazy like believe it. Trust me if you keep play their heart, korang mungkin akan rasa suatu hari nanti macam mana rasanya. It's hurt.


Should I smile because we are friends? Or cry because we'll never be anything more?

You Might Also Like

0 comments

komen je. Tak kena bayar pun. OHOHO