Hari-Hari Terakhir (NI BUKAN WASIAT)

Saturday, May 26, 2012

Assalamualaikum semua.


Almost the end of May..and next June pula kan. I love June. Fine. Fine. Fine. Dengan ini aku nak isytiharkan aku telah tamat menjalani latihan praktikal di AJS. HA HA HA. Rasa macam semalam je baru lapor diri. Tup tup dah enam bulan. OH-UH. It's quite a long period.

Sepanjang aku berada di sini aku sangat sangat sibuk. Banyak sangat projek tapi aku cuma cover untuk awal-awal and most of them tengah construct. Frankly, I gained lot of knowledge here. Thanks to my boss because allow me to learn about architecture in your place. Thanks to both of you, Azim and Ismail sebab ajar banyak benda.


Oho ho ho. Aku nak share sikit tempat di mana aku menjalani latihan praktikal..

Bangun pagi-pagi. Pukul sembilan dah ada kat office termasuk hari Sabtu. Sob sob. Tapi biasanya nak dekat pukul sembilan baru aku pergi mandi since rumah aku dekat sangat dengan office LOL dan sebab tu kot punca aku selalu datang sembilan lebih-lebih sikit sebab kita orang tak ada punch card weyh!


Muka tak ada rasa bersalah langsung datang lambat. Cis! Sempat bergambar adalah. Mentang-mentang bos tak masuk lagi..


I'm gonna miss this path seriously. Path to pantry!!.. ahaha


Cer tengok apa jawatan aku kat office ni lol??..pergh..Architecture Assistant beb


Ni area tempat aku buat kerja. Bottle kuning tu dah membuktikan segala-galanya.


Pelan-pelan bangunan yang terkumpul. Eh payung tu..aku no komen. Eh banyak tanya pulak kau Kinah. Kipas tu kenapa dekat situ? Hey nak prepare lah kalau blackout.


Ni board. Macam reminderlah since kita orang ni semua pelupa..:P


This is our meeting room. Sometimes, less is more kan?


Form nak submit kat council.


Tang ni aku tak tau nak kata apa dah. Hai lelaki memang payah nak kasi advice!


Ni lah punca aku selalu datang sikit-sikit lambat. Kalau nak tahu start 29/3 memang tugas rasmi aku menulis jadual attendance. OFFICIALLY. Belah kanan tu tulisan aku.

Sesungguhnya  selama 6 bulan for sure akan tinggalkan banyak kenangan manis. It's such a great experience seriously. Aku akan ingat sampai bila-bila.


Ok bye zaman praktikal. Semester five, you are welcome..=)

You Might Also Like

6 comments

  1. Best kan kalau dapat ruang keja santai camni

    ReplyDelete
  2. mesti bnyk kenangan kan? :)

    ReplyDelete
  3. #IJAT haha..ya.ya. oldschool..=)
    #ALIA pergh..gempak kan..:D
    #SI MATATAJAM Sangat santai. Sangat suka!
    #EJULZ 4 sure..=))

    ReplyDelete

komen je. Tak kena bayar pun. OHOHO