Kreatif Sangat Ni!

Thursday, December 26, 2013

Assalamulaikum semua.


Oh no. 5 days left. Asal? Lagi 7 post untuk cukupkan 30 post untuk tahun ni berbanding 111 posts last year. So pathetic.

Oh ya. Malam tadi aku tengok DESPICABLE ME (walaupun dah tengok banyak kali) well I still watch it and I don't care how old I am. Dan semestinya adik aku yang kecil sekali haiyoo, abis dia duk kata nak baboi nak baboi. In Banana language kononnya baboi means mainan or toy. Terpengaruh sungguh. 

Ohoi sangat creative! Seriously, in this entry, it's all about creativeness. Tiada kaitan dengan agama ke apa ye. Oh ya. Bila Krismas mereka akan hias pokok ni. Reminds me how struggled Mr. bean want to prepare for the Christmas. Haha. Instead of pokok, jom kita tengok macam mana mereka gantikan dengan benda lain untuk dijadikan pokok. 



Ni cek habaq kat ang senang sangat. Amik utensil dekat dapur je kot! Gelas, cawan. Sudu pun ada amik kau.


Hmm no komen.

Soooo creative. Really love the idea. Kinda vintage gittuww..

Hanya mampu tersenyum.

Kau tak rasa ke letak kat dinding jimat space sebenarnya? Haha

Pakai kapur je kau!

Tadi papan putih. La ni papan hitam. Haha

Ni dia menggabungkan konsep 3D. Heba' kang heba'.


Ni untuk tikus. Haha

Ceh dah habis Krismas baru nak post buat apa! Haha. Memang lah ni untuk tahun depan lah! 


Ehem.. Yang ni? 
K bai.

You Might Also Like

4 comments

  1. Wah! Memang kreatif! Jimat duit, jimat space. Hihihi..

    ReplyDelete
  2. niena reen..hehe. jimat sangat..^^v
    ijat...tak. tak sambut krismas..ahaha
    lana..:D

    ReplyDelete

komen je. Tak kena bayar pun. OHOHO