Lunch Yang Menyeramkan

Monday, June 18, 2012

Assalamualaikum semua.

Tadi aku had a lunch. Macam biasa, as kakak yang sangat mithali aku kena jaga adik aku seorang yang berumur tiga belas tahun. Amat menyenangkan. Ya. Boleh suruh itu suruh ini. Mak aku dah pesan supaya aku masak sup ayam. Itu je yang aku power buat masa ni.


Sup Ayam Express bersama Tropical Mixed Drink buatan aku. Ingin tahu resepi sup ayam aku yang gojes ni? ..sini tekan..

Lunch yang menyeramkan? Apa yang aku cuba menyampaikan ni kan pulak kan. Ah ayat acai dah mai dah. Sebab apa dia creepy because we had a lunch while watching vampire story. Story apa?


Vampire's Assistant. Makan sampai tersedak sebab bila nak menjerit nasi dah stuck dekat anak tekak. Hahah

MIXED TROPICAL DI KALA TENGAH HARI...Nama yang sangat up-to-date..:D


Air yang aku sediakan buat aku rasa macam nak nangis weyh sebab kesedapan nya sangat umphh la. Haha.
Sebab sedap ni aku share sikit..

MIXED TROPICAL DI KALA TENGAH HARI

2 apples
3 slices of pineapple
1/2 cup of yougurt
1 tb honey
sugar 
some ice

Blend semuanya dan masuk dalam gelas. Oh babe minum tengah hari macam ni terangkat weyh. 


Tak payah nak meragukan resepi aku. Confem jadi. Tak payah sibuk-sibuk cari dalam buku. Ini resepi original wa meyh..

You Might Also Like

8 comments

  1. baru je lunch ni ha..
    bila tngok entri awk ni jadi lapar balik.. aha

    ReplyDelete
  2. nak try la mixed tropical ko tu.

    ReplyDelete
  3. amal..ahaha..jom buat. dah siap pos uma aku k..:D

    ReplyDelete
  4. "romantik" sungguh adik beradik nie. makan sambil tgk cite vampire.
    BTW, nak try mixed tropical tu. mntk2 sedap nnti. hehehe
    http://cloudboy93.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. abdul hafiz..ahaha agaklah..baru feel kot..=)

    ReplyDelete
  6. fav kite sup..nanti boleh try resepi tu..hehe ;)

    ReplyDelete
  7. Ayazuki..hah try jngn tak try..;)

    ReplyDelete

komen je. Tak kena bayar pun. OHOHO